BUMS-logo_2015-01

Mangler dit band et gratis øvelokale?

BUMS er øvelokaler for unge i Nyborg.

Der er i øjeblikket ikke adgang til øvelokalerne ved Avlsgården p.g.a. af brand. I stedet for, kan man øve midlertidigt i ungdomsskolens musiklokale på Ringvej 1b. Lokalet skal bookes her på hjemmesiden. 

Der gælder nogle særlige regler for lån af lokalet, da det også bruges til undervisning i dagtimerne. Det vil du alt sammen blive informeret om, når du laver aftale om lån af lokalet.

Sådan får I adgang til øvelokalerne

Hvis du og dit band ønsker at blive medlemmer i BUMS, skal I blot sende en mail til Afdelingsleder Lisbeth Teglbjærg lisbt@nyborg.dk, hvor I fortæller kort om jer selv. Så aftaler vi et møde, hvor I får nøgler, brik og alt det praktiske at vide. Tilmeld jer herunder:

Øvelokalerne rummer alle:

  • Trommesæt
  • Højtalere
  • Sanganlæg inkl. mikrofoner
  • Guitar- og basforstærkere
  • Keyboard (på nær det mindste)

Man skal altså selv medbring bas og guitar.

Adgang

Som medlem i BUMS får hvert band en nøgle og nøglebrik, som giver adgang til BUMS. Man får også et skab i entreen, med lås til, hvor man kan opbevare private genstande. Man får desuden en kode, man skal bruge, når man booker lokaler.

Lokalerne kan bookes her. Man kan booke lokaler fra 14-22 mandag-torsdag, 14-24 fredag, 08-24 lørdag og 08-22 søndag. Skulle man have brug for at bruge lokalerne uden for disse tidsrum, skal man spørge Lisbeth Teglbjærg først på lisbt@nyborg.dk. Der må ikke spilles høj musik før kl. 16.00, af hensyn til de mennesker, der arbejder i nærheden.  Hver booking bør som udgangspunkt ikke vare mere end to timer. Hvis ingen har booket lokalet herefter, må man gerne spille videre til næste booking.

Der er i princippet ingen fast øvre aldersgrænse for medlemskab i BUMS, men hvis der på et tidspunkt bliver pladsmangel, kan de bands med de ældste medlemmer blive opsagt, så der kan komme nye, unge bands ind.

Koncerter mv.

Når der er kommet liv i lokalerne igen, og flere bands har deres gang derude, håber vi at kunne genoplive en anden tradition, nemlig Rockaftener på Avlsgården. Her vil alle bands i BUMS få lov til at optræde og invitere gæster. Derudover kan der være en række tilbud til unge bands og unge musikere, der ligger under Musikskolens eller Ungdomsskolens områder. Det kunne fx være Musikskolernes Dag i Tivoli eller Musikstarter Camp. Her vil bands fra BUMS også have mulighed for at deltage, men her kan der være en egenbetaling, afhængig af arrangementet.

Rengøring & Lokaler

Det er BUMS’ egne medlemmer, der skal holde stedet rent. Al madaffald, inkl. sodavandsdåser og- flasker, skal fjernes efter hver øver og smides i containeren. Der må aldrig ligge madaffald i lokalerne efter lukketid.

En gang pr. måned skal der støvsuges i alle lokaler, ligesom borde og andre overflader tørres af. Dette går på omgang mellem alle bands i BUMS.

Når man forlader lokalerne efter øvning, skal alle vinduer lukkes og radiatorerne slukkes, hvis man er de sidste brugere den dag. Ved indgangen til BUMS, hænger der en whiteboard-tavle. Her skal alle bands notere, at man er til stede i huset, og hvornår man går.

Ca. en gang hvert kvartal mødes alle bands med Afdelingsleder Lisbeth Teglbjærg. Hvert band skal være repræsenteret med mindst et medlem. Her diskuteres evt. problemer med booking, manglende rengøring el. lign. og der laves planer for rengøring for den kommende periode.

Kontakt os

Hey! Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt