Ungedemokrati

I Nyborg Ungdomsskole er vi rigtig gode til unge og demokrati. Det ligger i selve ungdomsskoletanken, at vi skal hjælpe unge med at tage stilling til samfundet og hjælpe jer til, hvordan I får ind ydelse på jeres lokalområde og eget liv.

FÆLLESELEVRÅDET

Nyborg Fælleselevråd består af to repræsentanter fra hver skoles elevråd. De mødes ca. en gang om måneden og diskuterer, hvordan de kan hjælpe med at gøre folkeskolen endnu bedre. De laver fx kampagner, mødes med politikere, skoleledere og bestyrelserne og deltager i spædende møder arrangeret af Danske Skoleelever.

NYBORG UNGDOMSRÅD

Nyborg Ungdomsråd er for alle unge i Nyborg mellem 15 og 25 år. Nyborg Ungdomsråd arbejder for at være de unges stemme overfor politikerne, men også for at arrangere koncerter, fede events eller spændende aktiviteter. Der er altid brug for flere frivillige i Ungdomsrådet. Det kan være stort som småt – være fotograf til en fest, stå i baren på en fredagscafé eller skrive et læserbrev om noget, der optager dig.

Der er også plads til DIG i Nyborg Ungdomsråd, så find os på facebook eller send en mail til Jesper Nielsen på jen@nyborg.dk

BYRÅDSDAGEN

Byrådsdagen er efterhånden blevet en tradition i Nyborg Kommune. Én dag i efteråret bliver byrådet overtaget af elever fra 9. klasse. De har deres egne forslag med som de behandler i de rigtige udvalgslokaler, sammen med rigtige politikere inden de holder et byrådsmøde – i byrådssalen – med borgmesteren på sin faste plads. Alle forslag afleveres så til det rigtige byråd, der siden behandler forslagene i de rigtige udvalg.

Dét er ungeindflydelse!

UNGEINVOLVERING

Der har altid været ungeinvolvering i klubberne. Det er Jeres klub, og det er Jer, der sætter præg på klubben. Brug Jeres indflydelse, medarbejderne står klar til at realisere drømmene sammen med Jer!