Fede aktiviteter & ren hygge

Aunslev Juniorklub

Hverdage: 14.00-17.00
Ferier og skolefridage: 8.00-17.00

Eftermiddagsklubben i Aunslev ligger på Aunslev skole, Kertemindevej 46, 5800 Nyborg.

I klubberne lægger vi vægt på de unges trivsel, samt at de udfolder sig både fysisk og kreativt. Vi lægger også vægt på at styrke fællesskabet på tværs af årgange.
Det er vigtigt for os, at børnene har stor indflydelse på hvad der skal ske i hverdagen.

Fra første dag i klubben vil børnene møde tydelige og engagerede voksne rollemodeller, sociale spilleregler, voksne, der har tid til at lytte og en respektfuld omgangstone.

Klubberne er gode til at omsætte idé til handling.
Børnene vil få alderssvarende udfordringer, både fysisk og psykisk.

De 4 klubber i ungdomsskolen (Ørbæk/Ullerslev/Aunslev/ Nyborg) har tværfagligt samarbejde, såsom fællesdage og fælleslejr i den første uge af sommerferien.

Der er mulighed for at lave mange spændende ting i klubberne, aktiviteter m.v. kan dog være afhængig af hvilken klub man går i.

Udendørsaktiviteter
Hockey – fodbold – skateboard – rulleskøjteløb – gå/cykel ture – bocarts – klatring – bålhygge – cross

Indendørsaktiviteter
Træværksted – kreativ værksted – bagning – playstation – computer – bordtennis – dartspil – karaoke – hyggerum