Fede aktiviteter & ren hygge

torsdag kl. 18.00 – 22.00
(5. klasse – 18 år)
Klubben ligger på Hyrdegyden 4 i Nyborg

I klubben kan du mødes med dine venner, og møde nogle nye! Der er altid noget at lave i klubben.
Du kan spille kortspil, wii, playstation, airhockey, bordtennis, computer, fodbold på vores multibane og meget mere.
Du kan også hygge i sofaerne.
Nogle dage har vi særlige tilbud.
Du kan f.eks. køre cross. Vi har egne crossere og baner. Vi kører på bestemte dage, og når vejret tillader det.
Du kan lave smykker og gaver i kreativ og på udvalgte aftener vil der være aktiviteter som:

Makeup, grill, sushi eller noget helt andet, som I selv kan være med til at planlægge samme med en medarbejder.
Vi skriver løbende om nye aktiviteter på vores Facebookside, og du melder dig til de forskellige aktiviteter nede i klubben, hvor du skriver dig på en liste.

Skulle du i løbet af aftenen få lyst til lidt lækkert, kan du købe snacks og andet i vores bod.

Ungdomsklubbens medarbejdere er Trine, René, Mads og Gitte.

Vi brænder for ungdomskultur og er gode til at sætte aktiviteter i gang. Vi er også gode til at lytte og give gode råd, når du har brug for det.

Vi ses i klubben!

Nyborg Juniorklub

Juniorklubben i Aktivhuset har åbent hver dag fra kl. 14.00-18.00. Tirsdage til kl. 20.00. Tirsdag kl. 18.00 tilbydes aftensmad af den sundere slags.

I klubberne lægger vi vægt på de unges trivsel, samt at de udfolder sig både fysisk og kreativt. Vi lægger også vægt på at styrke fællesskabet på tværs af årgange.
Det er vigtigt for os, at børnene har stor indflydelse på hvad der skal ske i hverdagen.

Fra første dag i klubben vil børnene møde tydelige og engagerede voksne rollemodeller, sociale spilleregler, voksne, der har tid til at lytte og en respektfuld omgangstone.

Klubberne er gode til at omsætte idé til handling.
Børnene vil få alderssvarende udfordringer, både fysisk og psykisk.

De 4 klubber i ungdomsskolen (Ørbæk/Ullerslev/Aunslev/ Nyborg) har tværfagligt samarbejde, såsom fællesdage og fælleslejr i den første uge af sommerferien.

Der er mulighed for at lave mange spændende ting i klubberne, aktiviteter m.v. kan dog være afhængig af hvilken klub man går i.

Udendørsaktiviteter
Hockey – fodbold – skateboard – rulleskøjteløb – gå/cykel ture – bocarts – klatring – bålhygge – cross

Indendørsaktiviteter
Træværksted – kreativ værksted – bagning – playstation – computer – bordtennis – dartspil – karaoke – hyggerum