BUMS-logo_2015-01

Mangler dit band et gratis øvelokale?

BUMS er øvelokaler for unge i Nyborg.

Der gælder nogle særlige regler for lån af lokalet, da det også bruges til undervisning i dagtimerne. Det vil du alt sammen blive informeret om, når du laver aftale om lån af lokalet.

Sådan får I adgang til øvelokalerne

Hvis du og dit band ønsker at blive medlemmer i BUMS, skal I blot sende en mail til viceungdomsskoleleder Lisbeth Teglbjærg lisbt@nyborg.dk, hvor I fortæller kort om jer selv. Så aftaler vi et møde, hvor I får nøglebrik og alt det praktiske at vide. Tilmeld jer herunder:

Øvelokalerne rummer alle:

  • Trommesæt
  • Højtalere
  • Sanganlæg inkl. mikrofoner
  • Guitar- og basforstærkere
  • Keyboard (på nær det mindste)

Man skal altså selv medbring bas og guitar.

Adgang

Som medlem i BUMS får hvert band en nøglebrik, som giver adgang til BUMS. Man får også en kode, som man skal bruge, når man booker lokalet på ungdomsskolens hjemmeside.

Lokalerne kan bookes her. Man kan booke BUMS mandag-søndag i tidsrummet 14-22. Skulle man have brug for at bruge lokalerne uden for disse tidsrum, skal man spørge Lisbeth Teglbjærg først på lisbt@nyborg.dk eller på tlf. 21840896.
Hver booking bør som udgangspunkt ikke vare mere end to timer. Hvis ingen har booket lokalet herefter, må man gerne spille videre til næste booking.

Der er i princippet ingen fast øvre aldersgrænse for medlemskab i BUMS, men hvis der på et tidspunkt bliver pladsmangel, kan de bands med de ældste medlemmer blive opsagt, så der kan komme nye, unge bands ind.

Rengøring & Lokaler

Det er BUMS’ egne medlemmer, der skal holde stedet rent. Al madaffald, inkl. sodavandsdåser og- flasker, skal fjernes efter hver øver.
Der må aldrig ligge madaffald i lokalerne efter lukketid.

En gang pr. måned skal der støvsuges i alle lokaler, ligesom borde og andre overflader tørres af. Dette går på omgang mellem alle bands i BUMS.

Når man forlader lokalerne efter øvning, skal alle vinduer lukkes.

Ca. en gang om måneden mødes alle bands med viceungdomsskoleleder Lisbeth Teglbjærg. Hvert band skal være repræsenteret med mindst et medlem. Her diskuteres evt. problemer med booking, manglende rengøring el. lign. og der laves planer for rengøring for den kommende periode.

Hvis noget går i stykker, skal I kontakte Lisbeth med det samme, så vi kan reparere det hurtigst muligt.

Kontakt os

Hey! Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt