E-Sport – CS:GO & Apex Legends – Konkurrencehold – VENTELISTE

Holdet er fyldt op så dette hold er tilmelding til VENTELISTE.

E-SPORT – CS:GO & APEX LEGENDS – Konkurrencehold.

Vi mangler nyt blod! Ungdomsskolen har et konkurrence- og undervisningsorienteret CS:GO hold; Newcastle Knights, som deltager i Esportligaen.

Sidste år var vi blandt de 8 bedste 5v5 hold i Danmark under CS:GO UNG-ligaen blandt 1600 deltagere, og var med til Ligamesterskaberne i Vejle.

Er du en god entry-fragger, refragger, shotcaller, lurker eller AWP’er, eller har du bare talent for CS:GO, og har motivationen til at blive bedre, så er turneringsholdet noget for dig!

Vi lover at du inden året er omme, er blevet klædt på til at kunne få en højere rank, hvad enten det er i competitve eller faceit level. Vi arbejder aktivt med kommunikation – at udforme strategier; herunder one-way smokes, pop-flashes, spray control og alt, hvad der ellers hører til. De fleste onsdage spiller vi kampe i ligaen og kæmper for point, mens vi på andre onsdage holder bootcamps og træner. Vi tager også i eSport biograf, og ser med i online-turneringerne fra det store lærred. Som noget nyt, så prøver vi i år også kræfter med det nye spil APEX Legends.

OBS: Ved mange tilmeldinger vil der blive afholdt udtagelse.

Dette hold vil deltage i E-Sportligaen.

Hvis du er interesseret, kan du melde dig som interesseret på ungdomsskolens hjemmeside, så vil du blive kontaktet, når der er udtagelse til holdet.

Der er plads til max 10 elever på holdet.

Kontakt os

Hey! Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt