Fede aktiviteter & ren hygge

Aunslev fritidsklub

Hverdage: 13.30-17.00
Ferier og skolefridage: 8.00-17.00

Eftermiddagsklubben i Aunslev ligger på Aunslev skole, Kertemindevej 46, 5800 Nyborg.

I klubberne lægger vi vægt på de unges trivsel, samt at de udfolder sig både fysisk og kreativt. Vi lægger også vægt på at styrke fællesskabet på tværs af årgange.
Det er vigtigt for os, at børnene har stor indflydelse på hvad der skal ske i hverdagen.

Fra første dag i klubben vil børnene møde tydelige og engagerede voksne rollemodeller, sociale spilleregler, voksne, der har tid til at lytte og en respektfuld omgangstone.

Klubberne er gode til at omsætte idé til handling.
Børnene vil få alderssvarende udfordringer, både fysisk og psykisk.

De 4 klubber i ungdomsskolen (Ørbæk/Ullerslev/Aunslev/ Nyborg) har tværfagligt samarbejde, såsom fællesdage og fælleslejr i den første uge af sommerferien.

Fritidsklubberne i Nyborg Ungdomsskole

Velkommen i Nyborg Ungdomsskoles Fritidsklubber!
Fritidsklubben er for børn fra 4. og 5. klasse fra alle kommunens skoler.
Fritidsklubben er det sted, hvor man får nye kammerater på tværs af skoler og klasser, og det er her, børnene har et frirum til at være sammen på en helt anden måde end på skolen, ligesom klubben giver mulighed for at tage på ture ud af huset.
I klubben arbejder vi målrettet med aktiviteten som det fælles tredje, med socialisering, identitet og netværk i fokus. Vi laver aktiviteter, som alle kan være en del af, men vi giver også mulighed for, at man kan fordybe sig i en særlig aktivitet i en mindre gruppe, der har en fælles interesse.

Sociale færdigheder
Vi gør meget for at alle oplever værdien i, at være en god kammerat, og vi har derfor fokus på sociale spilleregler. Det er vigtigt for os, at børnene bliver gode til de sociale kompetencer, da det er egenskaber, der er vigtige, hvor end man kommer hen i verden. Det er vores ansvar at sørge for god samværskultur. Når vi siger farvel til større børn i fritidsklubben, skal de gå herfra med gode værdier og egenskaber, der er med til at bevare gode relationer og fastholde dem i et godt fritidsliv. Vores mål er at sikre, at børnene anerkendes og respekteres, som de personer de er, og at de udvikler evnen til empati, samarbejde og skabe meningsfulde sammenhænge. Vi er optagede af barnet som individ, men også af, hvordan barnet indgår i fællesskaber sammen med mange forskellige mennesker, kulturer og situationer. Vores motto siger det meget tydeligt: ”Ingen Uden Alle”.

Tydelige og synlige medarbejdere
Vi er bevidste om, at vi er rollemodeller. Vi støtter børnenes indbyrdes relationer og hjælper med at skabe dem. Vi er der, når de trænger til trøst, hjælp og vejledning. Vi er der også, hvis situationer eller adfærd går over stregen og bliver uacceptable. Derfor er medarbejderne i fritidsklubben tydelige og synlige voksne. Børnene ved, hvor de har os, og hvorfor vi handler, som vi gør. Vi yder den omsorg og det nærvær, der skal til for, at børnene har det godt, og alle føler sig trygge. Derfor tager vi også kontakt til jer forældre, hvis der er noget, der bekymrer os, eller hvis vi har haft en særlig positiv oplevelse med jeres barn.

Børne- og ungeinvolvering
Det er jeres klub, og det er jer der bestemmer! Demokratiske færdigheder synes vi er vigtige. Derfor lægger vi op til børne- og ungeinvolvering i næsten alt, hvad vi foretager os i klubben. Vi har børneråd eller fællesmøder, idépostkasser og samtaler om, hvad der skal foregå i klubben, og hvad vi skal indkøbe

Åbningstider: Ørbæk, Ullerslev, Aunslev: Mandag – Fredag: 13.30 – 17.00
Nyborg : Mandag – Torsdag: 13.00 – 18.00, fredag til kl. 17.00
Indmeldelse: Tilmeldingen foregår under Digital Pladsanvisning med NemID.
Når vi har registreret tilmeldingen modtager I en besked i e-Boks med link til en digital blanket, hvor I skal give tilladelse til bl.a. kørsel i busser m.m.
Udmeldelsesfrist er løbende måned + 30 dage
Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os på ungdomsskolen@nyborg.dk eller ring til ungdomsskolens kontor på tlf. 63337225.

Takster

Takster pr. 1/1-31/12 2021

Fritidsklub 4. til 5. klasse (eftermiddag): 649,- kr/md

Pasning i fritidsklubberne kan tilkøbes i juli måned: 293 kr/uge

Blanketter

Personale

Gitte Jensen

Afdelingsleder
Gitte Jensen
tlf. 6333 7579

Hasan Kovacevic

Pædagogisk personale
Hasan Kovacevic
tlf. 6333 7541

Trine Pedersen

Pædagog
Trine Pedersen
tlf. 6333 7541

Kontakt os

Hey! Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt