Fede aktiviteter & ren hygge

Ørbæk Ungdomsklub

Ørbæk Ungdomsklub er for alle fra 7. klasse – 18. år og har åbent mandag og onsdag fra kl. 17.00 – 21.00.
Klubben ligger på Langemosevej 5 i Ørbæk. Tlf. nr. 5182 9799

Ungdomsklubben i Ørbæk er ” dit sted ”.

Sammen med andre unge i ungdomsklubben skaber du og de voksne rammerne for et godt ungdomsliv.
I ungdomsklubben kan du lave det, du synes er fedt. Det kunne f.eks. være brætspil, bordtennis, pool, PlayStation, fællesspisning, ture ud af huset eller noget helt andet.
Vi har mini biograf med rigtige biografstole og E-Sports lokale.

Du er med til at skabe rammerne.

De voksne i klubben er Malene, Lars Bo og Susanne.
Det er voksne som brænder for at lære dig at kende, og som er gode at lytte til store og små problemer, gode oplevelser eller hvad du ellers har på hjertet.

Vi ses i klubben.

Ørbæk fritidsklub

Hverdage: 13.30-17.00
Ferier og skolefridage: 8.00-17.00

Fritidsklubberne i Nyborg Ungdomsskole

Velkommen i Nyborg Ungdomsskoles Fritidsklubber!
Fritidsklubben er for børn fra 4. og 5. klasse fra alle kommunens skoler.
Fritidsklubben er det sted, hvor man får nye kammerater på tværs af skoler og klasser, og det er her, børnene har et frirum til at være sammen på en helt anden måde end på skolen, ligesom klubben giver mulighed for at tage på ture ud af huset.
I klubben arbejder vi målrettet med aktiviteten som det fælles tredje, med socialisering, identitet og netværk i fokus. Vi laver aktiviteter, som alle kan være en del af, men vi giver også mulighed for, at man kan fordybe sig i en særlig aktivitet i en mindre gruppe, der har en fælles interesse.

Sociale færdigheder
Vi gør meget for at alle oplever værdien i, at være en god kammerat, og vi har derfor fokus på sociale spilleregler. Det er vigtigt for os, at børnene bliver gode til de sociale kompetencer, da det er egenskaber, der er vigtige, hvor end man kommer hen i verden. Det er vores ansvar at sørge for god samværskultur. Når vi siger farvel til større børn i fritidsklubben, skal de gå herfra med gode værdier og egenskaber, der er med til at bevare gode relationer og fastholde dem i et godt fritidsliv. Vores mål er at sikre, at børnene anerkendes og respekteres, som de personer de er, og at de udvikler evnen til empati, samarbejde og skabe meningsfulde sammenhænge. Vi er optagede af barnet som individ, men også af, hvordan barnet indgår i fællesskaber sammen med mange forskellige mennesker, kulturer og situationer. Vores motto siger det meget tydeligt: ”Ingen Uden Alle”.

Tydelige og synlige medarbejdere
Vi er bevidste om, at vi er rollemodeller. Vi støtter børnenes indbyrdes relationer og hjælper med at skabe dem. Vi er der, når de trænger til trøst, hjælp og vejledning. Vi er der også, hvis situationer eller adfærd går over stregen og bliver uacceptable. Derfor er medarbejderne i fritidsklubben tydelige og synlige voksne. Børnene ved, hvor de har os, og hvorfor vi handler, som vi gør. Vi yder den omsorg og det nærvær, der skal til for, at børnene har det godt, og alle føler sig trygge. Derfor tager vi også kontakt til jer forældre, hvis der er noget, der bekymrer os, eller hvis vi har haft en særlig positiv oplevelse med jeres barn.

Børne- og ungeinvolvering
Det er jeres klub, og det er jer der bestemmer! Demokratiske færdigheder synes vi er vigtige. Derfor lægger vi op til børne- og ungeinvolvering i næsten alt, hvad vi foretager os i klubben. Vi har børneråd eller fællesmøder, idépostkasser og samtaler om, hvad der skal foregå i klubben, og hvad vi skal indkøbe

Åbningstider: Ørbæk, Ullerslev, Aunslev: Mandag – Fredag: 13.30 – 17.00
Nyborg : Mandag – Torsdag: 13.00 – 18.00, fredag til kl. 17.00
Indmeldelse: Tilmeldingen foregår under Digital Pladsanvisning med NemID.
Når vi har registreret tilmeldingen modtager I en besked i e-Boks med link til en digital blanket, hvor I skal give tilladelse til bl.a. kørsel i busser m.m.
Udmeldelsesfrist er løbende måned + 30 dage
Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os på ungdomsskolen@nyborg.dk eller ring til ungdomsskolens kontor på tlf. 63337225.

Film fra klubben her

Takster

Takster pr. 1/1-31/12 2021

Fritidsklub 4. til 5. klasse (eftermiddag): 649,- kr/md

Ungdomsklub 7. klasse til 18 år: Gratis

Pasning i fritidsklubberne kan tilkøbes i juli måned: 293 kr/uge

Blanketter

Personale

Susanne Johansen

Afdelingsleder
Susanne Johansen
tlf. 6333 7226

Malene Knudsen

Pædagogisk personale
Malene Knudsen
tlf. 5182 9799

Pædagogisk personale
Lars Bo Ansbjerg
tlf. 5182 9799

Kontakt os

Hey! Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt