Rockmusical – drenge

Kun tilmelding for drenge.

OBS – Status kl. 16.30: Tilmelding virker ikke grundet fejl hos IT-leverandør. Vi ved ikke om det kommer til at virke i løbet af aftenen eller først i morgen.

Nyborg Ungdomsskoles Rockmusical er Nyborgs mest populære teatertilbud til unge og er blevet en institution i sig selv. Igennem snart 30 år har den givet plads til, at unge kunne finde sig selv og vokse og samtidig været rugekasse for et hav af talenter indenfor musik og teater. Der er 42 pladser, som besættes efter først til mølle.

Vi skriver selv ny historie, ny musik, laver nye danse hvert år og giver den max gas i påsken foran 1300 mennesker eller mere.

At deltage i rockmusicalen er meget tidskrævende, og vi forventer, at du møder hver tirsdag fra oktober indtil påske. Derudover skal du også kunne være til rådighed 1 weekend i november, samt hele påskeferien.

Der kan max. være 42 skuespillere på holdet, hvor vi tilstræber en ligelig fordeling af drenge og piger. Holdet vil blive fyldt op efter først til mølle princippet. Når holdet er fyldt op, vil der blive oprettet en venteliste.

Du kan kun tilmelde til Rockmusicalen via Ungdomsskolens hjemmeside:

www.nyborgungdomsskole.dk (dette hold kan ikke vælges af 7. klasser).

Der bliver åbnet for tilmeldingen onsdag den 11. september kl. 16.00.

Kontakt os

Hey! Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt